Huawei MatePad 11.5 S review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

In carcasa eleganta si slim avem incorporat un acumulator dotat cu fast charging 22.5W si capacitate de 8800mAh.

Prima data haideti sa aruncam o privire peste partea de incarcare.

INCARCARE

 

O chestie foarte utila inclusa in setarile bateriei este posibilitatea de setare ca acumulatorul sa fie incarcat pana la maxim 90%. Asta este super util atunci cand pui tableta la incarcat si pur si simplu uiti de ea pentru 12 ore sau mai mult. Practic, tableta nu o sa depaseasca pragul maxim de incarcare setat (intre 70 – 90%). Acest aspect o sa mentina bateria intr-o conditie buna pentru o perioada indelungata. Asta este important.

Legat de viteza de incarcare, noi consideram ca Huawei putea sa implementeze un fast charging ceva mai puternic (un minim de 30W) pentru o incarcare de sub 90 minute.

In urma testului de incarcare realizat de echipa GadgetLab, pragul 4% – 94% a fost realizat in 1 ora si 52 minute. Incarcarea este rezonabil de rapida, insa clar era loc de mai bine.

ANIMATIE INCARCARE

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Dynamic’ (max 144Hz)

Testul de autonomie a fost facut cu aplicatia PCMark. Benchmark-ul a rulat continuu pentru 18 ore, ceea ce este impresionant 🙂 Ne putem astepta la o autonomie reala (utilizare intensa) de cel putin 12 ore.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Tableta este interesant pusa la punct pe partea de conectivitate 🙂

FISA TEHNICA

# WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.2 (suport pentru LDAC), port USB C 3.0 (cu OTG)

# Senzori – gravitatie, giroscop, senzor optic pentru luminozitate ambianta, hall

O SCURTA OBSERVATIE

In ceea ce priveste portul USB C 3.0, din pacate nu am avut la indemana cablul necesar pentru a testa daca portul USB C dispune de iesire video.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Modelul de MatePad 11.5 S receptionat de noi la teste a venit impreuna cu tastatura Huawei Smart Magnetic Keyboard si stiloul/stylus-ul Huawei M Pencil (generatia a 3-a).

In ceea ce priveste accesoriile de care dispune tableta in sine (modelul primit de noi), avem incarcator si carpa pentru curatare.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).