Huawei MatePad 11.5 S review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA

SPECIFICATII

# Senzor 13-megapixeli, apertura F1.8, autofocus, captura video 1080p 30fps

CATEVA POZE SI FILMARI (1080p 30fps)

Ca sa fim sinceri, nu am pus mult accent pe partea de testare camera principala. Pana la urma avem de-a face cu o tableta de aproape 12 inci care o sa fie utilizata in special pe partea de media. In cazul unui astfel de device, camerele cad pe plan secundar. Cu toate acestea, am realizat cateva poze/filmari si va putem spune ca acestea arata decent (insa nimic iesit din comun).

 

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

SPECIFICATII

# Senzor 8-megapixeli, apertura F2.0, fixed focus, video 1080p 30fps

CATEVA POZE

Cele cateva selfie-uri captate arata destul de bine. Insa, la fel ca si in cazul camerei principale, calitatea imaginii nu este ceva iesit din comun. Era de asteptat.

INTERFATA CAMERA FOTO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >