Uite Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana. In aceasta zi de weekend avem ceva foarte special pentru cititorii/vizitatorii site-ului nostru 🙂 Va mentionam ca am incheiat cu perioada de teste pentru noul ceas inteligent Watch Fit 4 Pro al celor de la Huawei.

Azi concluzionam aceasta lunga perioada cu un review detaliat si speram noi ca foarte interesant 🙂 Cum avem de gand sa compunem o parte introductiva scurta, inchidem rapid acest segment cu cateva mici detalii despre dotarile livrate de catre device.

Avem panou AMOLED foarte luminos, constructie solida, diversi senzori, incarcare wireless, protectie la apa/praf etc. Ce credeti ? Noi consideram ca ‘suna’ foarte bine 🙂 Tot ce ne mai ramane de facut aici este sa va uram o lectura cat mai placuta.

Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana

Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana – DESIGN

Smartwatch-ul are un look elegant, modern si minimalist. Acest ‘trio’ este potrivit pentru orice tinuta si activitate 🙂 Pe langa un design reusit, ceasul exceleaza si pe partea de constructie/asamblare.

Device-ul are corp din aluminiu (tip 550 MPa), rama din aliaj de titan si parte frontala acoperita cu sticla din safir. La toate aceste ‘elemente’ se adauga protectia IP6X pentru durabilitate la praf si scufundari in apa. Foarte tare 🙂

Tinem sa va spunem ca pe timpul testarii, ceasul a incasat usoare lovituri (dunga masa, in mijloace de transport in comun, usa de la intrare la domiciliu etc). In urma acestora, ceasul nici macar nu a transpirat 🙂 Pe langa acestea, device-ul s-a intersectat si cu destul de multa apa (stropiri, transpiratie). Din nou, ceasul a iesit cu fruntea sus 🙂

Cureaua din dotare si ceasul sunt ‘vopsite’ in nuanta de negru (tinde usor spre gri).

Ca si dimensiuni + greutate, avem de-a face cu un dispozitiv ultra-portabil. Era culmea sa fie altfel 🙂 Va precizam ca dispozitivul poseda profil de 9.3mm si cantareste 30.4 grame.

Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana

Ne indreptam privirea catre marginile laterale. Pe cea dreapta gasim incorporate un buton metalic rotativ (are contur rosu) ce poate fi apasat (in mod default butonul este setat sa acceseze functiile ceasului).

Langa butonul rotativ gasim o perforatie, care probabil gazduieste microfonul. Pe marginea dreapta mai avem un buton (tot din metal) care in mod default este setat pentru accesarea programului Workout, masuratori ECG si rigiditate arteriala. Ambele butoane metalice sunt foarte solide si lasa un feedback excelent la apasare.

Pe marginea stanga gasim difuzorul audio si o alta perforatie (probabil are legatura cu microfonul sau cu partea de senzori).

In partea de jos a ceasului este incorporat senzorul optic pentru detectare/masurare ritm cardiac.

Rama din aliaj de titan este frumos rotunjita la colturi.

Display-ul poseda suprafata plata. El este inconjurat de o dunga metalica vopsita in ton cu rama din aliaj de titan. Va reamintim ca ecranul este imbracat cu sticla din safir (este foarte durabila).

Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana

In ceea ce priveste capatul curelei care face contact cu ceasul, observam ca intre ea si device nu exista niciun fel de gap/spatiu. Intreg ansamblul (ceas + curea) este super bine inchegat/pus laolalta.

Intoarcem ceasul si va invitam sa privim mai de aproape partea care incorporeaza senzorul optic (pentru masurare puls/ritm cardiac). Observam ca sticla de pe spate (curbata la extremitati) este vopsita in ton cu cureaua.

Huawei Watch Fit 4 Pro review in romana

Acum haideti sa admiram device-ul in pozitie de complet extins (daca se poate spune asa).

Ne indreptam atentia catre curea si observam ca dansa poseda multe perforatii dedicate prinderii device-ului de mana.

Cureaua este realizata din material tip fluoroelastomer (cauciuc sintetic durabil). Mecanismul metalic incorporat la capatul curelei contine o catarama foarte solida (frumos rotunjita la colturi) si o limba pentru fixare device pe mana.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).