Uite Huawei MatePad 11.5 S review in romana si pareri. Astazi avem pentru voi ceva foarte special 🙂 Din start va precizam ca noi indragim mult tabletele. In acest context, am fost super incantati cand s-a ivit prilejul sa testam noua tableta MatePad 11.5 S a celor de la Huawei.

In acest nou review ‘marca’ GadgetLab parcurgem in detaliu toate impresiile si parerile ramase de pe urma indelungatei perioade de testare/butonare. Inainte de a pune punct partii introductive, va aducem in atentie cateva mici detalii despre ceea ce ofera tableta.

Avem un display LCD high-end cu suprafata mata, chipset Huawei Kirin cu 12 nuclee, sistem audio performant, design premium, stocare rapida, sistem de operare bogat in setari etc. Convinsi ca toate cele mentionate ‘suna’ excelent pentru voi, haideti ca impreuna sa facem pasul catre partea de prezentare dispozitiv (mai bine zis review). Va dorim o lectura cat mai placuta.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – DESIGN

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

Tableta poseda un design premium elegant foarte placut privirii 🙂 Avem o carcasa full metalica care arata si se simte (la manevrare) excelent. Spatele este vopsit intr-o nuanta de gri, care ofera device-ului un look clasic/minimalist. Apropo de constructie, mentionam ca device-ul are o carcasa foarte solida.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana
Gratie display-ului dotat cu diagonala de 11.5 inci, partea din spate are suprafata cu dimensiune generoasa. Era culmea sa fie altfel 🙂

Elementul de design care iese cel mai tare in evidenta (pe spate) este modulul camerei principale. Daca in cazul unui telefon, modulul camerei este de obicei unul impozant, in cazul unei tablete mari, camera principala este un pic cam stinghera/solitara 🙂

Aaa… sa nu uitam. Pe mijlocul carcasei metalice gasim ‘intiparit’ logo-ul Huawei.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana
Suprafata gri de pe spate arata foarte bine atunci cand este scaldata in lumina de afara.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

In lumina unui spatiu de interior, griul capata o usoara nuanta de argintiu. Arata foarte bine 🙂 Va precizam ca spatele metalic nu retine tare urmele de amprente si praf.

Tableta dispune de profil slim, in speta 6.2mm. Pentru o tableta mare, acest aspect este destul de impresionant. Ca si greutate, device-ul cantareste in jur de 510 grame. Nu-i rau pentru o tableta de dimensiune generoasa 🙂

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

Huawei MatePad 11.5 S review in romana
Ne mutam in partea frontala iar aici gasim incorporat un panou LCD echipat cu diagonala mare de 11.5 inci.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

Datorita display-ului dotat cu suprafata mata, pozarea partii frontale a decurs foarte rapid (absolut nici o reflexie).

Acum va invitam sa mai admiram inca odata profilul slim al device-ului (de aceasta data cu display-ul orientat in sus).

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Pe marginea metalica dreapta gasim incorporate 2 difuzoare iar intre ele portul USB C 3.0. Pe marginea stanga avem butonul de power si alte 2 difuzoare audio.

Pe dunga din partea de sus sunt incluse tasta pentru reglare volum, 2 microfoane si zona magnetica pentru conectare stylus Huawei M Pencil.

Pe dunga de jos gasim cei 3 pini pentru conectare tastatura.

Butoanele de power si volum (par a fi din metal) lasa un feedback bun la apasare.

Spatele metalic dispune de suprafata plata.

In partea frontala, observam ca display-ul face contact direct cu rama metalica. Apoi, observam ca si ecranul poseda suprafata plata.

Modulul camerei principale are un design modern/elegant. Observam ca modulul iese usor in afara corpului metalic.

Huawei MatePad 11.5 S review in romana – AUDIO

Huawei MatePad 11.5 S review in romana

Tableta dispune de sistem audio alcatuit din 4 boxe (in configuratie 2 + 2). Pe partea de sunet mai mentionam ca tableta are 2 microfoane iar sistemul audio este optimizat cu tehnologia Huawei Histen 9.0.

Cele 4 boxe suna excelent 🙂 Volumul este unul generos, avem un sunet clar, bass-ul este redat surprinzator de bine iar difuzoarele nu distorsioneaza atunci cand sunt urcate la maxim. Asa da 🙂

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >