DESPRE NOI

Proiectul GadgetLab.ro a prins radacini in Mai 2015. Site-ul acopera in principal lansari si review-uri pentru tablete si cele mai cuatate telefoane mobile. Eu, Vlad Dumiter, activez in domeniul online cam de prin 2010. De atunci am acumulat destul de multa experienta in ceea ce priveste tehnologia, platforma Android, platforma WordPress etc. Mentionez ca primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Pot spune ca acest device a aprins focul/pasiunea pentru telefoane mobile/tablete/gadget-uri.

Initial pe site erau publicate zilnic cate 5-6 articole. Insa, cu trecerea timpului am realizat ca aceste articole (200-300 cuvinte per articol) sunt prea putin importante sau nu au nici o valoare pentru cititor/vizitator. Intr-un articol atat de scurt tot ce se poate face este sa se copy/paste detaliile de pe site-ul producatorului si sa fie trecute in revista informatiile despre pret si perioada de lansare. Prea putin. Asa la prima vedere, asta doreste toata lumea sa afle.

Insa, cu trecerea timpului am descoperit ca este esential sa iti lasi amprenta personala asupra materialului publicat. Din acest motiv, din 2017 – 2018 ne-am rezumat in a publica pe site un articol pe zi (un material detaliat care contine pareri/impresii personale despre hardware-ul prezent pe dispozitiv). Ca sa fim sinceri, ne ferim de publicarea pe site de articole tip zvon/leak. Ne focusam doar pe device-urile care sunt lansate sau urmeaza sa fie lansate pe piata din Romania.

Va precizam ca la 2 ani de la infiintarea site-ului GadgetLab (in 2017), am inceput sa colaboram cu cei de la Motorola. Ne pare bine sa va putem spune ca parteneriatul se deruleaza in continuare ­čÖé

Apoi, incet-incet, am inceput sa colaboram si cu alte brand-uri de renume precum Xiaomi, Huawei, Nokia, Oppo, Realme si Philips.

In prezent, principalii nostri parteneri sunt Motorola si Xiaomi.

Ca si fapt divers, din 2015 si pana in prezent am publicat peste 4500 de articole. Am putea spune ca este cam putin. Insa, mai bine calitate decat cantitate ­čÖé

Inchei acest scurt ‘bio’ prin a va multumi tuturora pentru vizita/vizitele pe site si pentru comentarii!