AOC este o firma destul de activa in aceasta perioada a anului. Cu cateva zile in urma ei au lansat monitorul de tip ultra wide AOC Q2963PQ. Gadget-ul impresioneaza datorita diagonalei mari ideala pentru filme si a rezolutiei excelente.

AOC a lansat un nou monitor care vine cu un pret bun si super specificatii. AOC U2879VF are design foarte frumos care arata bine pe orice birou. Ramele sunt subtiri iar piciorul de sustinere este mare si lat. Ramele sunt de culoare neagra iar piciorul este argintiu.

AOC U2879VF 1

Monitorul are ecran cu tehnologia TN ce ofera un timp de raspuns ultra rapid de doar 1ms. AOC U2879VF sta excelent la rezolutie. Ecranul este 4K, 3840×2160, ceea ce-l face perfect pentru jocuri. Insa pentru un monitor cu rezolutie asa mare iti trebuie si un sistem extrem de performant. Rata de refresh a ecranului este de 60Hz.

Monitorul se conecteaza la PC sau alte gadget-uri prin portul HDMI 2.0. Acest port este de cea mai noua generatie si suporta rezolutii foarte ridicate de pana la 4K. Device-ul mai este echipat cu urmatoarele: port DisplayPort 1.2a, VGA si DVI.

AOC U2879VF este un monitor interesant datorita specificatiilor cat si a pretului destul de bun. El va fi vandut din martie la pretul de 280 lire (1600 lei).

AOC U2879VF 2

Via: Overclock3d.net

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).