Panasonic Lumix GF8 1

Panasonic a anuntat o camera foto dedicata celor care le place sa faca poze selfie. Panasonic Lumix GF8 arata modern si foarte elegant. Camera are un senzor performant de 16 Megapixeli iar in dotarea standard ea include un ecran LCD de 3 inch.

Ecranul de tip touch poate fi rotit in diverse pozitii. Odata ce ecranul este rotit in pozitia de selfie, camera de 16MP este setata sa faca poze selfie. Camera permite aplicarea de diverse efecte la pozele facute precum: schimbarea texturii pielii, slabirea fetei si inclusiv albirea dintilor.

Panasonic Lumix GF8 2

Panasonic Lumix GF8 poate inregistra clipuri video la 1080p cu 60 de fps. Aceste clipuri sau pozele facute cu gadget-ul pot fi copiate foarte usor pe un laptop sau smartphone deoarece camera este echipata cu WiFi.

Camera poate fi controlata de la distanta cu ajutorul unui smartphone. O functie foarte utila cand doresti sa te fotografiezi cu grupul tau de prieteni.

Gadget-ul poate fi conectat la televizor prin intermediul portului micro HDMI. Panasonic Lumix GF8 urmeaza a fi lansat in perioada urmatoare. Inca nu se stie pretul.

Panasonic Lumix GF8 3

Sursa: DPReview.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).