AOC Q2963PQ 1

AOC, firma producatoare de monitoare pentru PC-uri, a lansat un nou model ce impresioneaza datorita diagonalei mari si a dotarilor excelente. AOC Q2963PQ este un monitor cu design elegant ce are un ecran mare cu diagonala de 29 inch.

Monitorul este unul de tip ultra-wide iar ecranul are rezolutia 2K, 2560×1080. Acest model de AOC ultra-wide sau foarte lat este ideal pentru urmarirea de filme sau lucrul in aplicatii de grafica. Monitorul este bun si la jocuri insa in acest caz este de preferat un monitor non ultra-wide.

AOC Q2963PQ are un ecran de tip IPS LCD, ceea ce inseamna ca avem culori foarte bune si unghiuri de vizualizare excelente. Ecranul are timp de raspuns foarte bun la 5 ms iar rata de refresh este de 60 Hz. Timpul de raspuns mic recomanda acest model pentru jocuri de tip shooter. Ecranul foarte lat va oferi o experienta de joc excelenta.

AOC Q2963PQ are inclusiv boxe stereo de 3 wati si destul de multe porturi pentru conectarea gadget-ului la tot felul de surse. Avem port DisplayPort 1.2, DVI si D-Sub. Ma mira faptul ca nu are port HDMI. Monitorul o sa se vanda pentru aproximativ 400 dolari.

AOC Q2963PQ 2

Via: Techpowerup.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).