nexus

Conform ultimelor informatii aparute in mediul online, se asteapta ca Google sa lanseze anul acesta doua smartphone-uri Nexus. Ramane de vazut daca noile telefoane vor fi anuntate in cadrul evenimentului Google I/O ce se desfasoara intre 28-29 Mai in San Francisco.

Potrivit zvonurilor, Huawei este producatorul care este insarcinat cu fabricarea urmatorului telefon din seria Nexus. Smartphone-ul va avea un ecran cu diagonala de 5.7 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 810 si baterie de 3500 miliamperi.

Cel de-al doilea telefon Nexus ce va fi lansat in 2015, se zvoneste ca va fi fabricat de catre LG. In ceea ce priveste specificatiile, smartphone-ul e posibil sa includa ecran de 5.2 inch si procesor Qualcomm Snapdragon 808 (acest procesor se regaseste si pe LG G4).

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).