Noul LG G4 a fost anuntat oficial iar producatorul are asteptari mari in ceea ce priveste numarul de vanzari. Conform unor informatii ce provin de pe un site din Coreea, LG se asteapta ca la nivel global sa vanda in jur la 12 milioane de smartphone-uri G4. Modelul anterior, LG G3, sa vandut in 10 milioane de exemplare.

LG G4 are urmatoarele specificatii: -Ecran de 5.5 inch Quad HD (2560×1440), Procesor cu 6 nuclee Snapdragon 808, 3GB RAM Memorie, 32 GB stocare interna, Camera foto de 16 Megapixeli, Camera foto secundara de 8 Megapixeli si Baterie de 3000 miliamperi.

lg g4 3

lg g4 1

lg g4

lg g4 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).