Samsung a lansat in Coreea de Sud varianta de Galaxy S6 Edge cu design inspirat dupa celebrul personaj de film, Iron Man. Galaxy S6 Edge Iron Man Edition va fi disponibil la vanzare in Coreea incepand cu data de 27 Mai.

Telefonul va fi lansat in China si Hong Kong incepand cu luna Iunie. Inca nu se cunosc detalii referitoare la pret si disponibilitatea in afara regiunilor asiatice.

Galaxy S6 Edge Iron Man Edition va fi fabricat in doar 1000 de exemplare si include incarcator wireless cu design inspirat dupa celebrul personaj de film, 64GB stocare interna si husa transparenta.

Smartphone-ul este de culoare rosie avand inscriptionat pe partea din spate masca lui Iron Man. Pe langa aceste modificari de design, Samsung a facut mici schimbari pe partea de software. Avem practic o tema inspirata dupa filmul Iron Man Avengers.

samsung iron man 1

samsung iron man 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).