InFocus Kangaroo 1

Dupa parerea mea Infocus Kangaroo este un gadget special. Calculatorul este foarte mic el fiind la fel de mare ca un hard disk extern sau ca un portofel. PC-ul incape fara probleme in buzunarul de la pantaloni.

InFocus Kangaroo este un mini PC echipat cu sistem de operare Windows 10. Gadget-ul poate fi conectat la televizor, monitor si inclusiv iPad. Odata ce gadget-ul este legat la iPad, ecranul tabletei Apple este folosit pe post de ecran.

InFocus Kangaroo 2

Configuratia in opinia mea este una decenta pentru un astfel de device. Procesorul este un quad core Intel Atom x5-Z8500 cu frecventa maxima de 2.24GHz. Memoria RAM este de 2GB DDR3. Stocarea interna de 32GB eu zic ca este suficienta.

InFocus Kangaroo are inclusiv baterie incorporata, care duce in jur la 4 ore, si cititor de amprenta. Functia de cititor de amprenta poate fi folosita in locul parolei atunci cand te loghezi in sistemul de operare Windows 10.

InFocus Kangaroo 4

In dotarea standard producatorul mai ofera un dock care include 2 porturi USB, un port microUSB ce se foloseste pentru incarcarea bateriei si iesire HDMI.

Pretul acestui mini PC este extrem de bun. InFocus Kangaroo se vinde in America cu doar 100 dolari.

InFocus Kangaroo 3

InFocus Kangaroo 5

Sursa: Thurrott.com Newegg.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).