Asus ROG Swift PG348Q 1

Asus a anuntat monitorul dedicat gamerilor, Asus ROG Swift PG348Q. Monitorul pot spune ca arata impresionant avand o diagonala uriasa si specificatii de top.

Noul model vine cu o diagonala de 34 inch. Practic e la fel de mare cu un televizor. Rezolutia ecranului urias este QHD, 3440×1440.

Ecranul de tip IPS are margini subtiri si este perfect pentru gaming deoarece are timp de raspuns de doar 5ms. Asus ROG Swift PG348Q este ideal pentru jocuri si datorita ratei de refresh la 100Hz.

Asus ROG Swift PG348Q 2

Ce mai atrage foarte mult la monitor este piciorul de sustinere. Chiar sub suport gadget-ul are integrat lumina de tip LED, iar aceasta lumina proiecteaza pe masa sau pe birou logo-ul Asus ROG.

Asus ROG Swift PG348Q vine cu tehnologii de ultima generatie. Tehnologia GameVisual adapteaza culorile in functie de tipul de joc care se joaca.

Turbo Key este o functie foarte utila care permite ajustarea ratei de refresh. Turbo Key este practic un buton pe monitor cu care se poate seta rata de refresh intre 60 – 100HZ.

Asus ROG Swift PG348Q 3

Mie personal imi place foarte mult cu arata acest monitor. Partea din fata cat si cea din spate arata deosebit de bine.

Asus ROG Swift PG348Q are boxe integrate cu puterea de 4 wati, 4 porturi USB 3.0, un port HDMI de ultima generatie de tip 1.4 si un DisplayPort 1.2. Inca nu se cunoaste pretul.

Asus ROG Swift PG348Q 4

Sursa: Asus ROG

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).