Fluance Fi70 1

Compania americana Fluance a anuntat recent prima boxa fara fir dotata cu doua difuzoare de bass mari de 8 inch. Fluance Fi70 arata un pic ciudat insa design-ul este unul modern si destul de aratos.

Boxa este foarte utila celor care asculta des muzica pe smartphone sau de pe orice alt gadget mobil. Conectarea la boxa se face prin Bluetooth.

Fluance Fi70 4

Fluance Fi70 are 6 difuzoare. Avem doua difuzoare mari pentru bass, doua pentru medii si doua difuzoare mici pentru inalte. Boxa are amplificator incorporat iar puterea acestuia este una mare de 280 wati. Cu siguranta gadget-ul se aude foarte tare avand in vedere puterea mare.

Fluance Fi70 6

Fluance Fi70 are constructie din lemn iar ce-mi place la boxa e faptul ca are destul de multe kilograme. Ea cantareste peste 36 kg.

Daca se doreste conectarea de casti, boxa are iesire jack de 3.5mm. Volumul, basul si inaltele pot fi ajustate din telecomanda. Boxa vine cu stand de dimensiuni mari, ecran mic de tip LED incorporat si butoane de control de tip touch.

Mie personal Fluance Fi70 mi se pare un gadget atractiv. Cu toate acestea pretul este unul ridicat. Boxa se vinde pe site-ul producatorului la 500 dolari.

Fluance Fi70 3

Via: Androidguys.com Sursa: Fluance.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).