EpicGear Morpha 1

Mouse-ul pe care urmeaza sa-l prezint este un gadget nou aparut care are cateva functii extrem de interesante. EpicGear Morpha este un mouse cu fir care se adreseaza atat utilizatorilor obisnuiti cat si gamerilor.

Mouse-ul iese in evidenta datorita rotitei de scroll ce este iluminata. EpicGear Morpha nu vine cu lumini LED doar pe scroll. Mouse-ul are iluminat inclusiv logo-ul si zona de deasupra roatei de scroll. Din software-ul mouse-ului luminile LED pot fi setate in orice culoare.

EpicGear Morpha 4

Design-ul este destul de simplu insa arata bine. Un alt aspect util la mouse sunt greutatile. Daca nu esti multumit cu greutatea standard de 110 grame a gadget-ului, in dotare sunt oferite mici greutati care se pot adauga in mouse pentru a-l face mai greu. In total sunt oferite 4 greutati iar fiecare piesa cantareste 5 grame.

EpicGear Morpha 2

EpicGear Morpha are un senzor optic performant care ofera performante bune chiar si la cele mai rapide miscari de mouse. Gadget-ul are 7 butoane din care 6 sunt programabile. Cele doua butoane principale de click sunt mari si sunt fabricate dintr-un material plastic rezistent.

EpicGear Morpha este cu siguranta un mouse interesant. Pe langa functiile si dotarile excelente are si un pret bun. Gadget-ul va fi vandut in America din luna Februarie la pretul de 70 dolari.

EpicGear Morpha 3

Via: VR-Zone.com Sursa: EpicGear.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.