Noul telefon din portofoliul celor de la Xiaomi, Leadcore, urmeaza a se lansa pe data de 8 Aprilie la un pret accesibil, si anume 80 dolari. In ceea ce priveste specificatiile, se asteapta ca modelul sa vina echipat cu un ecran de 4.7 inch cu rezolutia de 1280×720.

CPU-ul din dotare este un quad core de 1.6 ghz iar pe partea de grafica avem un GPU Mali T628. Smartphone-ul este dotat cu 1GB Ram iar ca si stocare device-ul are la bord 8GB.

In caz ca se doreste extinderea memoriei de stocare, device-ul este dotat cu un slot micro SD. Camera principala are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontala 2MP. Ca si sistem de operare, Xiaomi Leadcore are preinstalat Android 4.4.4.

xiaomi

 

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.