log smartphones

Producatorul corean LG a anuntat in mod oficial lansarea la nivel global a 4 modele de telefoane inteligente ce fac parte din clasa midrange si anume: Magna, Spirit, Leon, si Joy.

Modelul cel mai performant este LG Magna. Acesta are un display de 5 inch si o rezolutie 720p. Pe partea de stocare si memorie avem 1GB Ram, respectiv 8Gb. Camera foto principala are un senzor de 8 megapixeli iar cea frontala de 5 megapixeli. Procesorul este quadcore cu frecventa la 1.3 Ghz, iar in zona de retea avem 21Mbps HSPA+. Varianta LTE a acestui model are un CPU quad core de 1.2 Ghz si conectivitate LTE de categoria 4.

LG Spirit are cam aceleasi specificatii ca si modelul Magna, singurele diferente fiind display-ul 720p cu diagonala de 4.7 inch si o baterie de 2100 mAh. In anumite regiuni de pe glob cele doua camere foto, frontala si secundara, vor fi de 5 megapixeli, respectiv 1 megapixeli.

Cel de-al treilea model, Leon, are un ecran de tip FWVGA cu rezolutia de 854×480 si o diagonala de 4.5 inch. Modelele 3G si LTE vor avea acelasi procesor ca Magna si Spirit. In zona de memorie modelul 3G va fi echipat fie cu 1 sau 768 Gb Ram, ca si stocare 8 sau 4Gb iar ca si camera foto, avem in dotare 8MP sau 5MP.  Varianta LTE a acestui model de telefon va avea 1GB Ram, stocare de 8Gb, camera foto de 5 megapixeli. Ambele modele, 3G si LTE vor avea o baterie de 1900 mAh.

Cel mai slab model din punct de vedere al specificatiilor este Joy. Acesta are un display de 4 inch cu rezolutia de 800×480. Procesorul este unul de tip dual core. Avem 512MB memorie si 4Gb pe partea de stocare. Camera foto principala este de 5 megapixeli iar cea frontala este de tip VGA. Bateria are 1900 mili amperi.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.