sonyevent

Recent Sony a lansat invitatii pentru un eveniment ce va avea loc in India, New Delhi. Conform invitatiei, producatorul japonez se pregateste de lansarea unui smartphone din seria Xperia.

Este foarte probabil sa fie vorba despre Sony Xperia Z3+. Acest model este versiunea de Xperia Z4 comercializata la nivel global. Smartphone-ul Xperia Z4 este disponibil doar pe piata din Japonia.

Sony Xperia Z3+ vine echipat cu ecran de 5.2 inch si rezolutie 1920×1080, procesor octa core Snapdragon 810 cu frecventa la 2GHz, placa grafica Adreno 430, 3GB RAM, 32GB stocare interna si slot microSD. Acesta permite adaugarea de card cu capacitatea de pana la 128GB. Precum toate device-urile din seria Xperia, Sony Xperia Z3+ este rezistent la apa si praf.

Smartphone-ul include o camera foto principala de 20.7 Megapixeli si o camera frontala cu senzor de 5 Megapixeli.

Sistemul de operare de pe Sony Xperia Z3+ este Android 5.0 Lollipop iar bateria din dotare are capacitatea de 2930 miliamperi.

xperia z3 plus

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).