Asus se pregateste de lansarea a celui mai performant si mai dotat smartphone din portofoliul lor. Este vorba despre modelul de Asus ZenFone 2 cu 4GB RAM memorie si 128GB stocare interna. Smartphone-ul va fi disponibil la vanzare in Taiwan incepand cu data de 18 Iunie la pretul de 387 dolari. Ramane de vazut daca acest model va ajunge si pe piata din Romania.

Asus ZenFone 2 include un ecran cu diagonala generoasa de 5.5 inch si rezolutie Full HD (1920×1080), procesor quad core Intel Atom Z3580 pe 64bit de 2.3GHz, placa grafica PowerVR G6430, camera foto principala de 13 Megapixeli cu LED flash si camera frontala de 5 Megapixeli.

Smartphone-ul include sistemul de operare Android 5.0 Lollipop iar bateria din dotare, ce este de tip non removable, are capacitatea de 3000 miliamperi.

zenfone 2 2

zenfone 2 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).