LG a anuntat lansarea pe piata din Corea a smartphone-ului cu clapeta LG Gentle. Device-ul va putea fi achizitionat din data de 29 Iulie la pretul de 171 dolari.

Precum si pretul sugereaza, LG Gentle este un telefon din zona entry level. Ecranul are diagonala de 3.2 inch si rezolutia 480×320. La interior regasim un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 210 cu frecventa de 1.1GHz. Memoria RAM este de 1GB iar ca si stocare avem 4GB.

Telefonul dispune de slot microSD. Sistemul de operare instalat pe device este Android 5.1 iar bateria din dotare are capacitatea de 1700 miliamperi. Camera de pe partea din spate este de 5MP iar camera frontala este de 0.3MP.

LG Gentle include tastatura de tip T9 cu buton dedicat pentru aplicatiile utilizate cel mai frecvent.

lg gentle

 

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).