Varianta de buget a Samsung Galaxy S6 a fost dezvaluita intr-un set de imagini presupuse. Smartphone-ul pe nume Samsung Galaxy S6 Mini cel mai probabil va debuta oficial pe la mijlocul lunii August.

Inca nu se cunosc specificatiile hardware, insa conform zvonurilor noul smartphone va avea ecran de 4.6 sau 4.7 inch cu rezolutia 1280×720, procesor Qualcomm Snapdragon 808, 2GB RAM si o camera foto de 15 Megapixeli.

Cu toate ca pozele nu au o calitate foarte ridicata, se poate observa ca Samsung Galaxy S6 Mini adopta aceasi linie de design ca si Galaxy S6.

s6 mini 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).