Uite Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana. Astazi avem ceva foarte special pentru cei care indragesc tabletele. Cam cu o saptamana in urma, in ‘laboratorul’ nostru de teste a ajuns noua tableta premium Tab P11 Pro 2nd Gen a celor de la Lenovo.

Tinem sa precizam ca tableta a sosit la pachet cu stiloul Lenovo Precision Pen 3. In articolul de azi va prezentam pe larg toate parerile si impresiile care ne-au ramas de pe urma perioadei de teste.

Punem in aplicare procedeul de teasing si va spunem ca tableta poseda panou OLED de refresh inalt, chipset puternic (spre foarte puternic), stocare super rapida, 4 boxe cu optimizare JBL, carcasa eleganta si slim, port USB C cu iesire video si… ne oprim aici 🙂 Aveti multe motive sa ramaneti alaturi de noi pentru urmatoarele minute 🙂

Ne oprim aici cu introducerea si dam drumul la treaba. Tot ce ne ramane de facut este sa va urma o lectura cat mai placuta.

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana – DESIGN

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Initial cand am luat tableta in maini, noi am crezut ca device-ul are spate din sticla si rama metalica. Insa, ne-am uitat pe site-ul Lenovo (psref) si aici am descoperit ca partea din spate si marginile sunt o combinatie de materiale plastice, in speta PMMA + PC (partea din spate). Ne-am uitat pe net si am descoperit ca PMMA-ul este plastic acrylic iar PC e plastic de tip policarbonat.

Cand butonezi/manevrezi tableta, chiar nu ramai cu impresia ca ea dispune de constructie din plastic. Calitatea materialelor si a asamblarii este excelenta. Device-ul arata foarte elegant si este ‘vopsit’ in nuanta de gri.

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Spatele etaleaza 2 nuante de gri. Ele isi schimba culoarea in functie de intensitatea luminii din jur.

Partea din spate poseda suprafata semi mata, care retine urmele de amprente.

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana

Am observat in pozele din randurile de mai sus ca spatele capata o nuanta de gri deschis atunci cand este expus in lumina de afara.

Cu tableta expusa luminii de zi dintr-o camera, griul devine cu mult mai nuantat. Spatele arata foarte bine 🙂

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Pe spate, gasim cateva elemente cool de design. In partea stanga sus avem inscriptionat logo-ul Lenovo. In dreapta sus in colt este pozitionat modulul camerei principale. Aruncam o privire mai detaliata peste design-ul camerei in cateva momente.

Coboram spre partea de jos iar aici gasim inscriptiile JBL si Dolby vision atmos.

Va invitam sa admirati alaturi de noi cum arata partea din spate cand tableta este orientata in modul portret.

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana

Device-ul are profil de 6.8mm, ceea ce este o valoare excelenta 🙂 Ca si greutate, device-ul cantareste sub 500 grame (480).

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Ne indreptam privirea spre partea frontala. Aici ne intampina un ecran echipat cu 11.2 inci si format 15:9.

Camera frontala este asezata pe mijlocul dungii negre din partea de sus. Langa camera este pozitionat senzorul pentru lumina ambianta.

Haideti sa mai aruncam inca o privire peste profilul slim al tabletei 🙂

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Ecranul este inconjurat pe margini de jur imprejur de catre o dunga neagra din plastic.

Dispozitivul etaleaza un design tip non unibody (daca se poate spune asa). Remarcam faptul ca spatele are suprafata plata.

Modulul camerei principale arata elegant. Pe langa senzorul foto, modulul incorporeaza si flash-ul LED. Modulul iese usor in afara carcasei.

Pe marginea din partea de jos avem port pogo si 2 locasuri pentru conectare de tastatura.

Pe marginea de sus avem pozitionate 2 microfoane si tastele de reglare volum. Ne pare bine sa vedem ca Lenovo a inclus butoane separate pentru volum sus si jos.

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana

Pe marginea dreapta avem 2 din cele 4 difuzoare audio si portul USB C. Trebuie mentionat ca USB-ul C este de tip 3.2 Gen 1. El este compatibil cu transfer date, power delivery 2.0, DisplayPort 1.4 (iesire video 4K 60Hz) si iesire audio. Foarte tare 🙂

Pe marginea din partea stanga gasim urmatoarele elemente: butonul de pornire/oprire, alte 2 difuzoare audio si slotul MicroSD.

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen review in romana – AUDIO

Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 review in romana

Din punct de vedere audio, tableta dispune de componente premium (daca se poate spune asa): 4 boxe cu optimizare JBL, putere de 4W, optimizare cu tehnologia Dolby Atmos si 2 microfoane.

Sunetul emis de cele 4 boxe este excelent. Volumul este generos, sunetul este clar, basul este bine redat iar boxele nu distorsioneaza cand sunt date la volum maxim.

DOLBY ATMOS

In setarile functiei Dolby Atmos sunt disponibile 3 presetari de sunet: dynamic, movie si music.

FUNCTII AUDIO

In sectiunea sunet a device-ului sunt prezente cateva functii interesante si utile 🙂

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >