Cat S75 review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA

Cat S75 review in romana

SPECIFICATII

# Senzori – 50MP (F1.8) + 8MP ultra wide (F2.2) + 2MP (macro)

# Functii/dotari – HDR, panorama, mod profesional, filmare/pozare sub apa, super macro, mod night, filtre imagine, timer, mod ultra wide, mod portret, video 1080p 30fps (cu stabilizare), ultra-wide 1080p 30fps etc

MOD DE INALTA REZOLUTIE 50MP

Pentru a accesa modul foto 50MP, trebuie intrat in setarile camerei si selectat modul 4:3+(50M). Cu acest aspect lamurit, facem pasul catre partea de calitate imagine.

Pozele capturate arata placut, insa sunt usor lipsite de culoare. In rest, lucrurile se prezinta bine. Fotografiile sunt clare, detaliate, destul de luminoase si captate/procesate suficient de repede.

MOD ULTRA-WIDE

Din pacate, camera ultra wide este slaba. Pozele au parti laterale (nu extremitati) sterse/usor sterse/blurate, culorile sunt apalacite, rezolutia/claritatea este asa si asa iar pozele sunt cam lipsite de detaliu.

MOD NIGHT

In ceea ce priveste fotografierea pe timp de noapte, modul foto night este slab. Fotografiile captate au zgomot, in imagini predomina o tenta de galbui (cand se fotografiaza in zone bine iluminate) iar per total, calitatea imaginii este asa si asa.

MOD PORTRET

Legat de modul foto portret, ne pare bine sa va anuntam ca pozele capturate arata bine ­čÖé Obiectul pe care s-a focusat este clar si bine delimitat iar background-ul este blurat uniform si destul de intens.

MOD MACRO

Camera macro 2MP este decenta, insa nimic mai mult. Pozele captate nu sunt suficient de clare si de intens colorate.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).