Cat S75 review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Cat S75 review in romana

Producatorul a incorporat in carcasa de 11.9mm o baterie echipata cu capacitate de 5000mAh si wireless charging cu putere 15W. Din pacate, incarcarea prin USB C este una standard (maxim 10W). Apoi, trebuie spus faptul ca incarcatorul nu este inclus in dotarea standard.

INCARCARE CU FIR

Cat S75 review in romana

Incepem cu incarcarea prin cablu. Pragul 7% – 30% a fost realizat in aproape 33 minute. Incarcarea este lenta. Observam din screenshot-ul de mai sus ca viteza medie de incarcare este de sub 9W. Prea putin ­čÖü

INCARCARE WIRELESS

Cat S75 review in romana

Legat de incarcarea wireless, cum noi avem un pad destul de slabut, testul realizat de noi nu este foarte relevant. Pragul 5% – 15% a fost realizat in 40 de minute.

Despre incarcarea wireless va precizam cateva aspecte. Padul nostru de incarcare are dimensiune mica iar pe timpul incarcarii, procedura era frecvent intrerupta/decuplata.

Cu greu am gasit o pozitie pe pad in care terminalul sa fie incarcat fara intrerupere. Probabil ca daorita spatelui din material plastic (si cauciuc) gros, senzorii de incarcare nu erau detectati de catre pad-ul nostru de mici dimensiuni (sau erau detectati greu).

Probabil ca pentru incarcare wireless fara intreruperi, device-ul are nevoie de un pad cu dimensiune ceva mai generoasa.

ANIMATIE INCARCARE

Cat S75 review in romana

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Adaptive’ (urca pana la 120Hz)

In ceea ce priveste testul de autonomie, noi am setat display-ul pe refresh adaptiv si am dat drumul aplicatiei PCMark. Benchmark-ul de baterie/autonomie a rulat continuu pentru aproape 17 ore, ceea ce este impresionant. Puteti sa va asteptati la cel putin 12-13 ore de rulaj intens si continuu la utilizarea reala.

Apropo de utilizarea reala, noi am facut teste cu ecranul fortat/fixat la 120Hz. Bateria s-a golit dupa 9 ore de utilizare intensa si continua, ceea ce este excelent.

Este evident faptul ca producatorul a optimizat excelent felul cum functioneaza chipset-ul + sistemul de operare + bateria.

Cat S75 review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Cat S75 review in romana

Pe partea de conectivitate, smartphone-ul bine pus la punct ­čÖé

FISA TEHNICA

# Conectivitate prin satelit – mesagerie (two-way), share locatie si semnal SOS (si asistenta); 5G, 4G, NFC, Bluetooth 5.1, WiFi 802.11 ac

# Dual SIM Hybrid (SIM + SIM satelit sau SIM + MicroSD), MicroSD, GPS(L1 + L5)/AGPS/LTEPP/SUPL/Glonass/Galileo/Beidou

# Senzori – amprenta (pe spate), accelerometru, lumina, proximitate, compas, giroscop

O SCURTA OBSERVATIE

Terminalul nu dispune de jack 3.5mm. Avand in vedere faptul ca dispozitivul poate fi scufundat in apa fara nici o problema, noi intelegem prefect de ce lipseste aceasta dotare (probabil ca prezenta jack 3.5mm afecta durabilitatea la apa).

Cat S75 review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Cat S75 review in romana

Terminalul vine insotit de urmatoarele accesorii – cablu USB C, SIM satelit si instructiuni pentru instalarea aplicatiei Bullitt pentru mesagerie prin satelit.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).