Cat S75 review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Cat S75 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 8-megapixeli, HDR, filtre imagine, mod portret, video 1080p 30fps etc

Selfie-urile captate arata ok. Pozele sunt luminoase, detalitate, destul de clare si frumos colorate. Se evidentiaza modul portret, care capteaza niste poze chiar reusite.

CATEVA POZE

INTERFATA CAMERA FOTO

Cat S75 review in romana – FILMARI (CAMERA PRINCIPALA)

1080p 30fps zi si noapte

Filmarea 1080p 30fps captata de senzorul primar 50MP pe timp de zi arata destul de bine. Filmarea iese in evidenta prin imaginea stabila (spre foarte stabila).

Legat de filmarea pe timp de noapte, ea are zgomot si un screen tearing destul de accentuat.

Ultra wide 1080p 30fps zi si noapte

In ceea ce priveste filmarea ultra-wide 1080p 30fps, ea este surprinzator de buna. Spunem asta in contextul in care partea de pozare este slaba.

Trebuie spus faptul ca filmarea are tremur un pic cam accentuat. Asta nu e o problema cand se filmeaza stand pe loc. Insa, cand se filmeaza in miscare, imaginea tremura destul de tare.

Captura video ultra wide realizata pe timp de naopte este slaba (imagine stearsa si intunecata).

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).