Cat S75 review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Cat S75 review in romana

Smartphone-ul Cat S75 utilizeaza un propulsor mid-range alcatuit din componente destul de performante.

FISA TEHNICA

# Chipset MediaTek Dimensity 930 6nm

# Procesor grafic PowerVR BXM-8-256

# 6GB RAM LPDDR4X

# 128GB ROM tip UFS 2.2

CATEVA OBSERVATII

Incepem prin a va spune ca motorul de vibratii de pe terminal este excelent. El ofera niste pulsatii destul de intense/puternice.

Mergem mai departe si spunem cateva vorbe despre chipset. Va informam ca smartphone-ul Cat S75 este cel de-al 2-lea device cu motorizare Dimensity 930 testat de noi. Primul a fost terminalul mid-range Motorola Moto G73 5G. Ca tot am mentionat de acest device, va precizam ca noi am testat si Motorola Moto G72.

Apoi, legat de device-uri ‘accesorizate’ cu procesoare MediaTek Dimensity, va precizam ca echipa GadgetLab a testat in ultima perioada destul de multe astfel de device-uri.

Aici mentionam tableta Lenovo Tab P12 (Dimensity 7050), smartphone-ul mid-range premium Motorola Edge 40 (Dimensity 8020) si terminalele Redmi Note 12 Pro Plus (review) si Redmi Note 12 Pro 5G (ambele dispun de Dimensity 1080).

Ca si fapt divers, Poco X4 GT (review) este smartphone-ul cu cel mai puternic procesor MediaTek Dimensity testat de noi (Dimensity 8100).

PERFORMANTA

Cat S75 ruleaza bine (spre excelent) orice aplicatie si are un comportament decent pe partea de gaming. Aici ne referim la jocuri mari consumatoare de resurse hardware precum Genshin Impact. Tinem sa precizam ca jocul Genshin Impact ruleaza bine cu detaliile grafice setate pe medium.

Mergem mai departe si va invitam sa descoperim impreuna cum se comporta chipset-ul in gaming ca si temperatura.

GAMING – 50 minute de Genshin Impact

Cat S75 review in romana

Cu chipset-ul incalzit destul de bine dupa rulajul de diverse aplicatii, am dat drumul jocului Genshin Impact.

Dupa 50 minute de gaming, valoarea maxima atinsa de Dimensity 930 a fost de 43 grade. Nu-i rau. La aceasta valoare, partea din spate sus este usor calduta.

Cat S75 review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

GEEKBENCH

Cat S75 review in romana

ANDROBENCH

Cat S75 review in romana

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW (sistem info)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).