oukitel k6000

Producatorul chinez Oukitel a anuntat oficial smartphone-ul K6000. Punctul forte al acestui device este bateria cu capacitatea impresionanta de 6000 miliamperi. Activand modul de power saving, telefonul poate oferi o autonomie intre incarcari de pana la 10 zile. In stand by bateria ofera o autonomie de pana la 40 zile.

Pe langa faptul ca ofera o autonomie excelenta, bateria ce echipeaza smartphone-ul Oukitel K6000 beneficiaza de tehnologia de incarcare rapida precum si de reverse charging (telefonul poate fi utilizat pentru a incarca alte device-uri).

In ceea ce priveste componentele hardware si ecranul, Oukitel nu a oferit detalii. Cel mai probabil Oukitel K6000 va debuta pe piata din China in saptamanile urmatoare.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).