acer jade primo

In cadrul evenimentului desfasurat de Acer in Taipei, producatorul a oferit informatii in ceea ce priveste noul lor smartphone cu Windows 10 Mobile intitulat Acer Jade Primo. Conform Acer, smartphone-ul va include dock-ul Continuum (accesoriu ce se conecteaza la monitor sau televizor si care transforma smartphone-ul intr-un pc) precum si tastatura si mouse.

Acer Jade Primo este un smartphone cu ecran Super AMOLED de 5.5 inch si rezolutie Full HD. La interior device-ul include procesor cu 6 nuclee Snapdragon 808 si 3GB RAM. Camera principala are senzor de 21 Megapixeli iar camera frontala este de 8 Megapixeli. In zona de conectivitate, smartphone-ul Acer vine echipat cu port USB de tip C. Producatorul nu a oferit detalii cu privire la pret si data de lansare.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).