Producatorul chinez Vivo are pe radar lansarea unui dispozitiv mobil din categoria high-end. Smartphone-ul adopta denumirea de Vivo Xplay 6 si este urmasul modelului Vivo Xplay5, primul smartphone din lume dotat cu 6GB de memorie RAM.

vivo xplay5 3

Conform informatiilor listate online, Vivo Xplay 6 va aduce specificatii de top si un acumulator de capacitate generoasa.

Smartphone-ul are la bord cel mai rapid procesor Qualcomm, in speta modelul quad-core Snapdragon 821 tactat la frecventa de 2.35GHz. Procesorul potent receptioneaza ajutor in jocuri si aplicatii din partea placii video Adreno 530.

Dispozitivul va incorpora carcasa metalica, senzor de amprente si port USB tip C. Aspectul de referinta in zona hardware este fara indoiala display-ul echipat cu rezolutie Quad HD, 2560×1440 pixeli.

Xplay 6 aduce sistem de operare Funtouch OS 3.0, care este bazat dupa platforma software Android. La fel ca si predecesorul sau, smartphone-ul aliniaza 6GB de memorie RAM.

Cei 6GB de RAM se afla in compania selecta a 128GB de memorie interna. Avem in fata o configuratie hardware foarte puternica care necesita resurse de energie considerabile.

Acestea sunt asigurate de acumulatorul dotat cu 4000mAh. Bateria de capacitate excelenta cel mai probabil va utiliza tehnologia de incarcare rapida Qualcomm Quick Charge 3.0.

Vivo Xplay 6 va fi prezentat oficial in decursul acestei luni. Device-ul o sa debuteze din punct de vedere comercial din luna Decembrie.

Va asiguram ca vom tine aproape de acest viitor device foarte atractiv si cum isi face aparitia in mod oficial, telefonul va fi prezentat pe larg la noi pe site. Asa ca, fiti alaturi de GadgetLab.

Via: Techupdate3.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).