lg g4 s 1

Nu cu mult timp in urma online au aparut imagini in care ne era prezentat ceea ce se crede a fi smartphone-ul LG G4 S, varianta de buget a lui LG G4. Iata ca pe web au ajuns si specificatiile complete ale viitorului smartphone LG. Aceste au fost dezvaluite pe site-ul aplicatiei de testare GFXBench.

LG G4 S are un ecran de 5.2 inch cu rezolutia 1920×1080. Avem procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, placa grafica Adreno 405, 2GB RAM si 16GB stocare interna. Alte dotari mai includ: camera principala de 8MP si camera frontala de 5MP. Avem de asemenea slot microSD si sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Cel mai probabil LG G4 S va debuta pe piata pana la sfarsitul lunii Iulie.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).