Pe internet au fost publicate cateva imagini cu ceea ce pare a fi varianta de buget a smartphone-ului premium LG G4. Device-ul ce poarta numele de LG G4 S are design foarte similar cu modelul mai scump. Insa asemanarile se cam termina aici.

Cu toate acestea specificatiile hardware, conform informatiilor aparute, pot spune ca nu sunt deloc rele. LG G4 S are ecran de 5.2 inch cu rezolutia 1080p, procesor octa core de 1.5GHz si camera foto principla de 8 Megapixeli. Inca nu sunt detalii referitoare la memoria RAM, capacitatea de stocare, baterie etc.

Informatiile aparute indica faptul ca noul smartphone LG va debuta pe piata in luna August. Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevarate.

lg g4 s 1

lg g4 s 2

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).