oppo 1

Pe pagina oficiala a Oppo Taiwan, producatorul a confirmat in mod oficial smartphone-ul Oppo Mirror 5s. Telefonul e posibil sa fie lansat in decursul lunii Iulie.

Device-ul poate fi pozitionat deasupra zonei de buget. Conform informatiilor dezvaluite de catre Oppo, noul smartphone include ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 cu frecventa la 1.2GHz, 2GB RAM si 16GB stocare interna.

Sistemul de operare de pe Oppo Mirror 5s este Android 5.1 Lollipop iar bateria din dotare are capacitatea de 2420 miliamperi.

Smartphone-ul este dual SIM si are o camera principala de 8 Megapixeli. Camera frontala are un senzor de 5MP.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).