Compania chinezeasca Colorfly a anuntat lansarea tabletei i808. Avem de-a face cu un device ce are ecran IPS de 8 inch cu rezolutie HD (1280×720) si procesor quad core Intel Atom X3 SoFIA pe 64 bit. In ceea ce priveste pretul si perioada in care tableta va fi pusa spre vanzare, producatorul inca nu a facut public detalii. Conform zvonurilor Colorfly i808 e posibil sa fie comercializata pe piata din China la pretul 81 dolari.

In ceea ce priveste restul de specificatii avem urmatoarele: placa grafica Mali 450 MP4, 1GB RAM, 16GB stocare interna, camera foto de 2MP si camera frontala de 0.3MP. Colorfly i808 are o baterie de 4000 miliamperi iar ca si sistem de operare avem Android 4.4 KitKat.

De mentionat este faptul ca tableta are capabilitati 3G. Device-ul dispune de un slot SIM si se pot efectua apeluri vocale.

colorfly

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).