Recent producatorul taivanez Asus a lansat pe piata din China smartphone-ul din zona premium, Asus Pegasus 2 Plus. Smartphone-urile Asus din seria Pegasus in acest moment sunt comercializate doar pe teritoriul Chinei. Asus Pegasus 2 Plus este urmasul lui Asus Pegasus X002, device ce a fost lansat anul trecut.

Asus Pegasus 2 Plus este un smartphone ce face parte din categoria phablet. Asta se datoreaza ecranului de dimensiuni generoase , 5.5 inch. Rezolutia ecranului este Full HD, 1920×1080. Avem 3GB RAM memorie si procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64bit. Device-ul are o baterie de 3030 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop cu interfata Zen UI.

Smartphone-ul este Dual SIM si include o camera foto principala de 13 Megapixeli cu blitz LED si o camera frontala de 8 Megapixeli.

Inca nu se cunosc detalii referitoare la pret si disponibilitate a telefonului Asus Pegasus 2 Plus.

asus pegasus 1

asus pegasus 2

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).