blackberry priv 8

Cu toate ca BlackBerry Priv este un telefon foarte scump, 700 dolari, smartphone-ul are cerere foarte mare. Pe site-ul Amazon.com din America stocul de BlackBerry Priv a fost epuizat in doar cateva ore.

blackberry priv sold out

 

Recenziile publicate pe net pentru BlackBerry Priv sunt in mare parte pozitive. Telefonul este criticat insa datorita optimizarii software nu foarte grozave si a pretului ridicat. Clar ca lumea nu a tinut cont de cele doua aspecte.

Daca vanzarile vor merge in acelasi ritm, eu cred ca BlackBerry are mari sanse sa se salveze de la faliment. Putin probabil ca salvarea poate veni de la un singur telefon, insa eu cred ca BlackBerry va primi un boost financiar suficient pentru a putea dezvolta si lansa noi modele de telefoane care practic sa aduca compania canadiana pe linia de plutire.

Via: Phonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).