samsung gear vr 2

Samsung Gear VR, ochelarii care permit vizionarea aplicatiilor de realitate virtuala, au fost pusi la precomanda in Statele Unite pe magazinul Best Buy pentru pretul de 100 dolari. Device-ul va fi livrat catre clienti incepand cu 20 Noiembrie.

Samsung Gear VR a fost dezvoltat in parteneriat cu Oculus si este compatibil cu urmatoarele telefoane Samsung:

  • Galaxy Note 5
  • Galaxy S6 Edge+
  • Galaxy S6 Edge
  • Galaxy S6

samsung gear vr 1

Gear VR se conecteaza la smartphone prin portul USB si foloseste hardware-ul telefonului pentru a afisa imaginea. Produsul include senzor de proximitate, giroscop si accelerometru. Campul de vizualizare este de 96 grade.

Gadget-ul vine cu card microSD de 16GB pe care producatorul a inclus cateva trailere de filme si clipuri video filmate la 360 grade. Samsung Gear VR este compatibil si cu jocuri. El suporta si streaming-ul de aplicatii gen Netflix, Twitch si Vimeo.

samsung gear vr 3

Sursa: SamMobile.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).