OPPO Find 9, succesorul lui OPPO Find 7, urmeaza a fi lansat pe piata cat de curand. Au circulat multe zvonuri referitoare la cum va arata si ce specificatii va avea telefonul. Conform ultimelor scurgeri de informatie, OPPO Find 9 va fi echipat cu un ecran 2K de 5.5 inch. Procesorul va fi un octa core Qualcomm Snapdragon 810, iar in ceea ce priveste memoria, telefonul va fi echipat cu 4GB Ram.

In imaginea de mai jos se poate observa faptul ca producatorul a optat pentru o camera de tip dual. Chiar sub camera foto este pozitionat un buton care cel mai probabil are legatura cu camera sau cu functia de pornire/oprire.

oppo

Sursa: GizmoChina

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).