Smartphone-ul din clasa premium LG G4 este prezent pe piata de ceva vreme. Device-ul este unul excelent atat din punct de vedere estetic cat si al specificatiilor hardware.

Cu toate acestea LG G4 se afla intr-un segment in care nivelul competitiei este extrem de ridicat. Fiecare producator incearca sa iasa cu ceva in evidenta pentru a atrage un plus de vanzari.

LG a ales o modalitate cu totul speciala de a promova smartphone-ul G4. Telefonul a fost montat pe o drona iar ceea ce a iesit mai departe este cu adevarat impresionant. Vizionare placuta!

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).