Potrivit unor informatii aparute pe un site din China, noul smartphone HTC One E9 va fi lansat pe teritoriul acestei tari in decursul lunii August. Cu toate ca device-ul poarta indicativul de One, specificatiile cu siguranta nu sunt la nivelul telefoanelor HTC din seria One. Smartphone-ul in mod evident este destinat segmentului de mijloc.

HTC One E9 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1280×720. Avem un procesor octa core de 1.5GHz, 2GB RAM si 16GB stocare interna. Sistemul de operare de pe device este Android 5.0 iar in zona de foto, camera principala este de 13 Megapixeli iar cea frontala este Ultrapixel de 4MP.

htc one e9

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).