Varianta standard de Samsung Galaxy S6 Edge este un smartphone foarte special. Ecranul curbat, design-ul premium, specificatiile impresionante plus materialele de calitate fac din Galaxy S6 Edge un device extrem de atractiv.

Insa din cate se pare Samsung nu vrea sa se opreasca aici in ceea ce priveste S6 Edge asa ca marele producator sud coreean a lansat pe piata in colaborare cu studioul ce a realizat filmul Iron Man o varianta de Galaxy S6 Edge inspirata dupa binecunoscutul film.

Galaxy S6 Edge Iron Man Edition a fost pus la vanzare in Coreea pe data de 27 Mai. Smartphone-ul vine intr-o editie limitata, fiind fabricat in doar 1000 de exemplare.

Recent pe binecunoscutul site SamMobile.com a fost publicat un set de poze in care ne este prezentat in detaliu smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Edition.

s6 edge 1

s6 edge 2

s6 edge 3

s6 edge 4

s6 edge 5

s6 edge 6

s6 edge 7

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).