Klipsch Reference Premiere R-15PM 1

Producatorul American Klipsch a prezentat la festivalul de tehnologie CES 2016 din Las Vegas o pereche de boxe HiFi extrem de frumoase. Klipsch Reference Premiere R-15PM sunt boxe de raft si au amplificare incorporata.

Acest model vine cu Bluetooth ceea ce inseamna ca se poate asculta muzica inclusiv de pe smartphone. Deoarece boxele au amplificare incorporata ele nu au nevoie de amplificator separat pentru a functiona.

Ca si design, Klipsch Reference Premiere R-15PM arata super bine. Boxele sunt din lemn iar difuzoarele principale au culoare aurie. Ca si greutate fiecare boxa cantareste 4.67 kg. Eu consider boxele ca fiind suficient de grele mai ales ca vorbim de boxe pentru raft.

Klipsch Reference Premiere R-15PM 2

Acest model de boxe de la Klipsch vine inclusiv cu telecomanda. Din telecomanda se poate controla volumul, pauza muzica, selecta diferite surse la care boxele sunt conectate (calculator, TV, media player etc).

Klipsch Reference Premiere R-15PM sunt echipate cu port RCA, iesire audio optica si port audio USB.

Daca se doreste conectarea de casti, pe boxa principala (cea care include toate porturile, butonul de volum etc) gasim iesire jack de 3.5 mm. Boxele pot fi conectate simultan la 3 device-uri precum televizor, consola, calculator etc.Klipsch Reference Premiere R-15PM 3Eu unul cred ca Klipsch Reference Premiere R-15PM sunt niste boxe excelente. Brand-ul este unul de calitate iar faptul ca ele vin cu amplificare si Bluetooth mi se pare super ok.

Pretul din pacate este un pic cam ridicat. Acest model va fi vandut spre sfarsitul lunii Ianuarie la pretul de 500 dolari.

Klipsch Reference Premiere R-15PM 4

Klipsch Reference Premiere R-15PM 5

Via: Soundandvision.com Sursa: Klipsch.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).