Shinai 1

Acest PC de gaming custom este pur si simplu impresionant. Calculatorul poarta numele de Shinai iar persoana care a asamblat aceasta bestie a folosit ca material lemnul de bambus.

Felul in care arata calculatorul este incredibil. Bambusul ii da un aspect foarte elegant. Componentele super performante sunt toate la vedere deoarece tipul care a facut sistemul a folosit panouri laterale din sticla. Lemnul de bambus a fost folosit in interiorul carcasei si la exterior.

Shinai 2

PC-ul de gaming Shinai are o configuratie super performanta. Procesorul quad core Intel Core i7 4790K este unul super rapid. Procesorul atinge frecventa maxima de 4.4GHz.

Procesorul ultra performant este ajutat de 16GB RAM si o placa video Gigabyte GeForce GTX 980 Ti cu 6GB GDDR5. Aceasta este capabila sa ruleze jocuri la rezolutia 4K.

Shinai 3

Placa de baza folosita este una dintre cele mai performante de la Asus. Modelul este Asus Maximus VII Hero. Ca si stocare, pe sistem s-au instalat 3 SSD-uri de 240GB fiecare.

Acest PC de gaming are racire pe apa iar toata configuratia este tinuta de o sursa Cooler Master de 1200 wati.

Fara indoiala configuratia este foarte buna insa nu se poate compara cu sistemul de gaming Project Alternate. Unde straluceste Shinai este aspectul. Mie personal calculatorul mi se pare ca arata fantastic.

Shinai 4

Shinai 5

Shinai 6

Shinai 7

Sursa: MaximumPC.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).