Leica X-U 1

Frima germana Leica a prezentat recent o camera foto extrem de rezistenta ce dupa parerea mea este dedicata persoanelor super active care practica sporturi extreme sau alte activitati similare.

Spun acest lucru deoarece noua camera foto Leica X-U este in asa fel construita incat poate rezista de la caderi cu o inaltime de pana la 1.22 metri.

Leica X-U este si rezistenta la apa. Camera poate fi scufundata in apa cu o adancime de pana la 15 metri pentru o durata de 60 minute.

Leica X-U 3

Gadget-ul poate face poze sub apa deoarece lentilele au protectie speciala. Camera are inclusiv buton dedicat pentru cei care fac poze sub apa. Device-ul bineinteles este rezistent si la praf.

Leica X-U 4

Leica X-U are design frumos si este foarte mica. Specificatiile camerei sunt excelente. Ea are senzor CMOS de 16.5 Megapixeli. Ecranul LCD este unul destul de mare avand diagonala de 3 inch. Camera poate filma la rezolutia maxima de 1920×1080 cu 30 frame-uri.

Leica X-U 5

Leica X-U va fi pusa la vanzare spre sfarsitul lunii Ianuarie la pretul de aproape 3000 dolari. O suma foarte mare pentru un gadget foarte special.

Leica X-U 2

Via: Engadget.com Sursa: Leica

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).