Innjoo, companie producatoare de telefoane mobile cu sediul in Dubai, a scos pentru piata din Spania smartphone-ul Innjoo X. Acest model are pret foarte accesibil, fiind vandut pentru suma de sub 60 euro.

Innjoo X 1

Smartphone-ul apartine segmentului entry level si dispune de o platforma hardware decenta. Modelul este unul cu display de diagonala la 4 inch. Rezolutia de 800×480 pixeli este suficienta pentru un ecran cu diagonala asa mica.

Procesorul quad core tactat la 1.2GHz asigura nu nivel de performanta bunicel. Procesorul este sustinut de 512MB RAM si de doar 4GB memorie interna. Din fericire capacitate de stocare se poate extinde gratie slotului microSD in care se pot instala carduri de maxim 32GB.

Innjoo X 4

Pe lista de dotari, Innjoo X are in componenta multiple optiuni de conectivitate: slot Dual SIM, 3G, microUSB, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n si GPS.

Configuratia hardware este tinuta de bateria cu 1400mAh. In cazul sistemului de operare, Innjoo a mers pe mana Android 5.1 Lollipop.

Innjoo X 5

Echipamentele foto au in dotare o camera principala de 2-megapixeli cu flash LED si o camera pentru pozele selfie cu senzor tot la 2-megapixeli.

Innjoo X are design elegant si slim. Smartphone-ul are in grosime 9.5 milimetri si cantareste doar 112 grame.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).