Astazi dorim sa va prezentam bratara inteligenta Cubot Band V2. Gadget-ul are design modern, functii utile si pret de cumparare interesant.

Gadget-ul poate fi comandat de pe magazinul online eMAG.ro la pretul de 149 lei.

Specificatii pentru Cubot Band V2

Bratara de tip smart este dotata cu display touch OLED de 0.88 inch si rezolutie la 128×32 pixeli. Gadget-ul este companionul perfect pentru persoanele care practica regulat miscare si activitati sportive.

Device-ul masoara bataile inimii, numarul de pasi si distanta parcursa. Pe ecran sunt afisate inclusiv numarul de calorii arse in timpul exercitiului fizic.

Senzorul care detecteaza bataile inimii poate monitoriza in timp real pana la 24 ore. Se poate seta o limita maxima de puls iar cand aceasta este atinsa, bratara va avertiza utilizatorul prin vibratii.

Bratara are functie care emite vibratii daca se detecteaza ca stai nemiscat pentru o perioada indelungata de timp. Ea poate monitoriza durata somnului si calitatea acestuia.

Daca primesti mesaje SMS sau apeluri pe smartphone, Cubot Band V2 te va anunta printr-o serie de vibratii. Gadget-ul afiseaza ora/data, poate declansa camera foto de pe smartphone si poate localiza unde este telefonul.

Band V2 se poate conecta la functia GPS de pe smartphone pentru a monitoriza in timp real traseul care se parcurge.

Bateria Lithium-Polymer din dotare are capacitatea de 80mAh. Ea asigura in standby o autonomie de pana la 30 zile. La folosirea bratarii, autonomia este intre 5 si 7 zile. Acumulatorul este incarcat prin intermediul portului MicroUSB.

In memoria interna, gadget-ul salveaza statistici si date pentru o perioada de pana la 30 de zile. Device-ul beneficiaza de protectie IP65, ce garanteaza durabilitatea la apa.

Cureaua este confectionata din silicon, care nu transpira si nu aluneca pe mana utilizatorului. Carcasa este confectionata din aluminiu.

Bratara este compatibila cu smartphone-uri care ruleaza sistem de operare Android (de la 4.3 in sus) si iOS (de la 8.0 in sus).

Pret

Cubot Band V2 este disponibil la vanzare pe magazinul online eMAG.ro la pretul de 149 lei.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).