zenwatch 2

Smartwatch-ul Asus ZenWatch 2 este disponibil la precomanda pe magazinul online Google Store din SUA la pretul de 150 dolari. Device-ul este considerat unul dintre cele mai accesibile smartwatch-uri de pe piata echipat cu sistemul de operare Android Wear. Varianta disponibila la vanzare este modelul de 49 milimetri. Smartwatch-ul mai are o versiune de 45 milimetri insa aceasta nu este listata la precomanda.

In zona de specificatii, Asus ZenWatch 2, modelul de 49 mm are ecran AMOLED de 1.63 inch cu rezolutia 320×320. Varianta de 45 mm are tot ecran AMOLED insa rezolutia este de 280×280. Restul de specificatii hardware sunt identice: procesor Qualcomm Snapdragon 400, 512MB RAM si 4GB stocare interna.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).