mi note pro

Conform unor informatii aparute online, smartphone-ul din zona high end Xiaomi Mi Note 2 e posibil sa debuteze oficial pe data de 5 Noiembrie. Detaliile aparute indica faptul ca flagship-ul Xiaomi va avea un ecran de 5.7 inch cu rezolutia 2560×1440 si o densitate de pixeli de 515 ppi.

La interior Xiaomi Mi Note 2 va fi echipat cu procesorul cu 10 nuclee MediaTek Helio X20, 4GB RAM si 32GB stocare. Smartphone-ul e foarte probabil sa includa scanner de amprenta Qualcomm si sistem de operare Android 6.0. Camera foto principala va avea un senzor de 16 Megapixeli. Carcasa va fi integral din metal.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).