lenovo 2

Lenovo Phab Plus este disponibil in acest moment pe site-ul Amazon din India la pretul de aproximativ 283 dolari. Device-ul iese din tipar datorita ecranului de dimensiuni foarte generoase. Lenovo Phab Plus are un display cu diagonala de 6.8 inch si rezolutie Full HD. Avem o densitate de pixeli de 326ppi.

La capitolul hardware, smartphone-ul Lenovo este dotat cu procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615 cu frecventa la 1.5GHz, 2GB RAM, 32GB stocare interna si slot microSD. Camera foto principala are senzor de 13 Megapixeli iar camera frontala senzor de 5 Megapixeli. Camera principala include blitz de tip LED. Bateria are capacitatea de 3500 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop. Lenovo Phab Plus este un device Dual SIM si include conectivitate 4G LTE.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).