3d touch

Recent lansatele smartphone-uri Apple, iPhone 6s si 6s Plus, au adus schimbari semnificative fata de modelele precedente. Noile telefoane includ procesoare mai rapide, mai multa memorie RAM, design si constructie imbunatatite. Insa marele plus pentru noile iPhone-uri este includerea functiei 3D Touch. Aceasta tehnologie este capabila sa identifice nivelurile de presiune cu care utilizatorul apasa pe display, astfel ca la o apasare mai lunga se pot deschide diverse meniuri speciale.

Conform zvonurilor aparute recent, viitorul Samsung Galaxy S7 va include o functie similara cu 3D Touch-ul dezvoltat de Apple. Din cate se pare Samsung este unul din partenerii principali ai Synaptics, companie ce ofera tehnologie similara 3D Touch producatorilor de device-uri non Apple. Tocmai din acest motiv, este foarte probabil ca pe viitorul Samsung Galaxy S7 sa vedem implementat o astfel the tehnologie.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).