vivo xplay 5s

Conform ultimelor informatii aparute pe internet, la inceputul lui 2016 compania chineza Vivo va lansa un super smartphone pe nume Xplay 5S.

Potrivit zvonurilor, Vivo Xplay 5S va include componente hardware extrem de performante. Punctul de atractie va fi cu siguranta ecranul cu diagonala de 6 inch si rezolutie 4K, 3840×2160. Procesorul va fi cel mai nou model al firmei americane Qualcomm, quad core Snapdragon 820 cu frecventa la 3GHz.

Vivo Xplay 5S va fi echipat cu 4GB RAM, 64GB stocare interna, camera principala de 21 Megapixeli si camera frontala de 12 Megapixeli. Bateria e posibil sa aiba capacitatea de 4000 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0.

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).